Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boğazını sıkarak öldürmek

Rüyada birinin boğazını sıkarak öldürmek

Rüyada birinin boğazını sıkarak öldürmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret eder.

Rüyada birinin boğazını sıkarak öldürmek gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada birinin boğazını sıkarak öldürmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek kendisini işine veremeyeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada yılanı sıkarak öldürmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birini boğazlayarak öldürmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada boğazını keserek adam öldürmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğazını keserek öldürmek rızık eksikliği yaşayacağına, güzel günlerin geleceğine, zorlukların bir anda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazını keserek öldürmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments