Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sıkıntılı olduğunu görmek

Rüyada çok sıkıntılı olduğunu görmek

Rüyada çok sıkıntılı olduğunu görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada çok sıkıntılı olduğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Rüyada başkasının sıkıntılı olduğunu görmek dertlerinin biteceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına yorulur.

Rüyada para sıkıntısı çekmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işarettir.

Rüyada anneyi sıkıntılı görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada sıkıntılı erkek görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yakınını sıkıntılı görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sıkıntılı görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, önemli bir lider haline geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada geçim sıkıntısı çekmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, yeni kapılar açılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek güzel günlerle tanışılacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments