Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkıntıya düşmek

Rüyada sıkıntıya düşmek

Rüyada sıkıntıya düşmek daha fazla para kazanacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıkıntıya düşmek gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Rüyada sıkıntıya düşmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sıkıntılı olmak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, fenalıkta bulunmaya inanılır.

Rüyada sıkıntılı olduğunu görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada maddi sıkıntı çekmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi sıkıntılı görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada babasının sıkıntılı olduğunu görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, başarının düşeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babayı sıkıntılı görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sıkıntılı görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments