Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek

Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek

Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sağlığının geri geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atma olasılığınız var.

Rüyada şarap görüp içmemek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada birinin şarap içtiğini görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada şarap içtiğini görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şarap içmemek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalettir.

Rüyada şarap içen birini görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada şarap içildiğini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments