Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap görüp içmemek

Rüyada şarap görüp içmemek

Rüyada şarap görüp içmemek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, malının da hiç olacağına delalettir.

Rüyada şarap görüp içmemek gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Rüyada şarap görüp içmemek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına işarettir.

Rüyada şarap içen birini görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, hasret gidereceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarap içmemek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini şarap içerken görmek rızkın genişlemesine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada şarap içeni görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işarettir.

Rüyada birinin şarap içtiğini görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments