Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap içtiğini görmek

Rüyada şarap içtiğini görmek

Rüyada şarap içtiğini görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, mal edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek rahatlık içinde yaşayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin şarap içtiğini görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Rüyada şarap görüp içmemek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada şarap içeni görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Rüyada kocasının şarap içtiğini görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına inanılır.

Rüyada eşinin şarap içtiğini görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada kendini şarap içerken görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments