Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap içen birini görmek

Rüyada şarap içen birini görmek

Rüyada şarap içen birini görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada şarap içen birini gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Rüyada şarap içip pişman olmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada şarap içip tükürmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak hayattan yana keyif bulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada eşinin şarap içtiğini görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments