Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerin açılacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi yavaş yavaş yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.

Rüyada arkadaşının şarap içtiğini görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, başarının garantileneceğine işaret eder.

Rüyada şarap içip tükürmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, üzüleceğine ve kırılacağına delalet eder.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet eder.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada şarap içmemek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı şarap içtiğini görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, maddi zarara gireceğine delalettir.

Rüyada kocasının şarap içtiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, kazancında artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şarap içtiğini görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments