Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap içmemek

Rüyada şarap içmemek

Rüyada şarap içmemek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yapacağı planların altüst olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şarap içmemek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada tatlı şarap içtiğini görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek maddi olarak zarar edeceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şarap içip pişman olmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarap içmemek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini şarap içerken görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işarettir.

Rüyada kırmızı şarap içtiğini görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments