Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin şarap içtiğini görmek

Rüyada birinin şarap içtiğini görmek

Rüyada birinin şarap içtiğini görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kazancının azalacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada birinin şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Sorulması gereken sorular var.

Rüyada şarap içeni görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulur.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına inanılır.

Rüyada eşinin şarap içtiğini görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının şarap içtiğini görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işarettir.

Rüyada şarap içip pişman olmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kendini şarap içerken görmek işinde aranan biri haline geleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada şarap görüp içmemek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments