Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kişinin yasa düşeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, atılım yapacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına inanılır.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işaret eder.

Rüyada sakızla boğulmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntı çekeceğine, iç açıcı sözlere tabir olunur.

Rüyada cebinde sakız görmek günahlara, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, elindeki işi rayına oturtacağına rivayet eder.

Rüyada sakız sündürmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakız kusmak planlarının gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, pek çok olumlu gelişmelere inanılır.

Rüyada bir sürü sakız görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments