Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü sakız görmek

Rüyada bir sürü sakız görmek

Rüyada bir sürü sakız görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, büyük atılımların yapılacağına, sevinçli haberler alınacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada bir sürü sakız gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada bir sürü sakız görmek kazancın sürekli artacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç sakızı yemek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada dişine sakız yapışmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakızı atmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi sakız görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine sakız vermek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sakızı tükürmek onunla yaşamını birleştireceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek dertlerin bir anda sona ereceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, olumsuz haberler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments