Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız sündürmek

Rüyada sakız sündürmek

Rüyada sakız sündürmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakız sündürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada sakız sündürmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş sündürmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, çok zor günler geçireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulur.

Rüyada sakız yutmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakızlı muhallebi görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada sakıza basmak strese gireceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada kara sakız görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, acı veren kazalara inanılır.

Rüyada yeşil sakız görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet eder.

Rüyada ağaç sakızı yemek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, parasının azalacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments