Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallarını kesmek

Rüyada sakallarını kesmek

Rüyada sakallarını kesmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada sakallarını kesmek gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Rüyada jiletle sakal kesmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakal bıyık kesmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek zarar verici olaylar yaşanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının sakalını kesmek yanlış adımlar atacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada sakalı yarım kesmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çözüm yolları bulamayacağına delalet eder.

Rüyada saç ve sakal kesmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakalları kesmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına yorulur.

Rüyada sakalını yarım kesmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok hayırlı şeylere delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments