Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saç kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saç kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saç kestirdiğini görmek o işi canlandıracağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada saçlarını kestirirken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kestirmiş olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek kişinin içinin daralacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada saçının yarısını kestirmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevinç dolu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı çok kısa kestirmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments