Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestirmiş olduğunu görmek

Rüyada saçını kestirmiş olduğunu görmek

Rüyada saçını kestirmiş olduğunu görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada saçını kestirmiş olduğunu gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Rüyada saçı çok kısa kestirmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek bunun için sabırsızlanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kızının saçını kestirmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, geleceğin güzel olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını zorla kestirmek borç içinde bir yaşam süreceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada kendi saçımı kestiğimi görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının saçının kestirdiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments