Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek

Rüyada sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek

Rüyada sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, başarıları ile tanınacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmiş olmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestirmeyi istemek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine inanılır.

Rüyada saç kestirmek ve sarıya boyatmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, enerjisini toplayacağına inanılır.

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı küt kestirmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments