Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının yarısını kestirmek

Rüyada saçının yarısını kestirmek

Rüyada saçının yarısını kestirmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, sözler sarf edeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının yarısını kestirmek gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada saçın yarısını kestirmek ruhunun şifa bulacağına, rahata kavuşmaya, mal varlığının neredeyse eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının yarısını kestirmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada saçının yarısının koptuğunu görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, kısmetlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının yarısını kel görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada saçının yarısının beyazladığını görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının yarısının döküldüğünü görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine delalettir.

Rüyada saçının yarısının kel olduğunu görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, çok zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada saçının yarısını beyaz görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments