Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının peruk taktığını görmek

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına yorulur.

Rüyada başkasının peruk taktığını gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada peruk taktığını görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının peruk taktığını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sebep olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı peruk taktığını görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin peruk taktığını görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada peruk takmak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun peruk takmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments