Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin peruk taktığını görmek

Rüyada birinin peruk taktığını görmek

Rüyada birinin peruk taktığını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, başarı ve zafer kazanacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin peruk taktığını gördüyseniz:

  • Tüm bilgilere ulaşmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sarı peruk taktığını görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının peruk taktığını görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kafasına göre birini bulacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada peruk taktığını görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin peruk taktığını görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, nimetin çoğalacağına yorulur.

Rüyada sarı peruk görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, maddi kayba uğrayacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada siyah peruk takmak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments