Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun peruk takmak

Rüyada uzun peruk takmak

Rüyada uzun peruk takmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalet etmektedir.

Rüyada uzun peruk takmak gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Rüyada uzun peruk takmak hayatın tadına varacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ele geçen paranın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada uzun peruk görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızıl peruk takmak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Rüyada siyah peruk takmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafaya peruk takmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işarettir.

Rüyada beyaz peruk takmak saadete ereceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli peruk takmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı peruk takmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments