Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının peruk taktığını görmek

Rüyada arkadaşının peruk taktığını görmek

Rüyada arkadaşının peruk taktığını görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, fırsatların elden kaçacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının peruk taktığını gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının peruk taktığını görmek duygularını açığa vuracağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada peruk taktığını görmek bahtın açılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin peruk taktığını görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalettir.

Rüyada sarı peruk taktığını görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızıl peruk görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı peruk takmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, kısmetinizin açılacağına, birlikte bazı işler yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments