Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peruk takmak

Rüyada peruk takmak

Rüyada peruk takmak hayırlı bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada peruk takmak gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Rüyada peruk saç takmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kafaya peruk takmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, bereketli işler yapacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada uzun peruk takmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada siyah peruk takmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada peruk takmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, onları koruyup kollayacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçına peruk takmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına inanılır.

Rüyada beyaz peruk takmak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli peruk takmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments