Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peruk taktığını görmek

Rüyada peruk taktığını görmek

Rüyada peruk taktığını görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalet eder.

Rüyada peruk taktığını gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Rüyada arkadaşının peruk taktığını görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sarı peruk taktığını görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada birinin peruk taktığını görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada peruk taktığını görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kendi işinin patronu olunacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini peruklu görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Rüyada saç peruk görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments