Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah peruk taktığını görmek

Rüyada siyah peruk taktığını görmek

Rüyada siyah peruk taktığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başarıları ile konuşulacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah peruk taktığını gördüyseniz:

  • İki türlü seçenekte sizi bekliyor olabilir.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, olmayacak hayallere kapılacağına delalet eder.

Rüyada sarı peruk taktığını görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hayır işleri yapacağına, şansın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada peruk taktığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulur.

Rüyada birinin peruk taktığını görmek sorunlarının son bulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının peruk taktığını görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada siyah peruk görmek rızkın çoğalacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada siyah peruk takmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments