Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını yalamak

Rüyada kadını yalamak

Rüyada kadını yalamak malından ve parasından kaybedeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kendisini yıpratacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada kadını yalamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada kadının avret yerini yalamak işlerine yeni işler katacağına, mutluluğunun artacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalet eder.

Rüyada kadını yalamak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet eder.

Rüyada kadın uzvu yalamak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet eder.

Rüyada kadın ayağı yalamak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kadın organı yalamak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, evi yoksa ev alacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın göğsü yalamak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın yalamak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kadının organını yalamak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments