Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağına yüzük takmak

Rüyada başkasının parmağına yüzük takmak

Rüyada başkasının parmağına yüzük takmak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, her zaman şükür içinde olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalettir.

Rüyada parmağa yüzük takmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, halinin iyi olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments