Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının nişanlandığını duymak

Rüyada başkasının nişanlandığını duymak

Rüyada başkasının nişanlandığını duymak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkasının nişanlandığını duymak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada başkasının nişanlandığını duymak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada nişanlı olduğunu duymak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işarettir.

Rüyada nişanlanacağını duymak sorunların ortadan kalkacağına, küfürlü söze, çok daha iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan duymak kimseyle konuşmayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments