Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan duymak

Rüyada nişan duymak

Rüyada nişan duymak varlık içinde yokluk çekileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan duymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler bazı konularda sizi uyarabilirler.

Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak ekmeğin kesileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalettir.

Rüyada nişanlanacağını duymak büyük kayıplara uğrayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada birinin nişanlanacağını duymak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak müjdeli haberle geleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayatını yoluna koymaya delalettir.

Rüyada başkasının nişanlandığını duymak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments