Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanacağını duymak

Rüyada nişanlanacağını duymak

Rüyada nişanlanacağını duymak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada nişanlanacağını duymak gördüyseniz:

  • Keşifler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, ilerleme büyüme, daha verimli ürünler alma gibi başlıklarda gelişmeler var.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin nişanlandığını duymak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, mutlu bir evliliğe, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada nişanlı olduğunu duymak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sonradan da çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına alamet eder.

Rüyada nişan duymak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlanacağını duymak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments