Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak

Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak

Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işten yana şansının açık olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak gördüyseniz:

  • Bir değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak uğradığı zararları telafi edeceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işarettir.

Rüyada birinin nişanlandığını duymak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada nişan haberi duymak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada nişan duymak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments