Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı olduğunu duymak

Rüyada nişanlı olduğunu duymak

Rüyada nişanlı olduğunu duymak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlı olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Rüyada nişanlanacağını duymak yaşanan yokluğun biteceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının nişanlandığını duymak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına tabir olunur.

Rüyada birinin nişanlandığını duymak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada nişan duymak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments