Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mezar taşını görmek

Rüyada başkasının mezar taşını görmek

Rüyada başkasının mezar taşını görmek üzgün ve hasta olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının mezar taşını gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Rüyada tahta mezar taşı görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada mezara taş koymak zarara gireceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşına oturmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada taştan mezar görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz mezar taşı görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşına isim yazmak sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşı yıkamak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments