Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşına isim yazmak

Rüyada mezar taşına isim yazmak

Rüyada mezar taşına isim yazmak aşama kaydedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kendisini mutsuz edeceğine, önünü göremez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşına isim yazmak gördüyseniz:

  • Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz.

Rüyada mezar taşına isim yazmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada taşa isim yazmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına inanılır.

Rüyada isimsiz mezar taşı görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, yorulacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşı yazmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada gelin ayakkabısının altına isim yazmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara isim yazmak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada gelinin ayakkabısına isim yazmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sorunlarını aşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments