Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taştan mezar görmek

Rüyada taştan mezar görmek

Rüyada taştan mezar görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kafa dağıtacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada taştan mezar gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının mezar taşını görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yardımda bulunacağına, karısının çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada mezar taşı görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşına sarılmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara taş atmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Rüyada mezar taşına oturmak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kudreti ve cesareti bulacağına inanılır.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments