Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin mezar taşını görmek

Rüyada eşinin mezar taşını görmek

Rüyada eşinin mezar taşını görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, onu alkışlayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin mezar taşını gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri planlarınızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından taşlanmak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada eşine taş atmak çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada isimsiz mezar taşı görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta mezar taşı görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret eder.

Rüyada kendi mezar taşını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, beğenilen işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada evde mezar taşı görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının mezar taşını görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments