Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta mezar taşı görmek

Rüyada tahta mezar taşı görmek

Rüyada tahta mezar taşı görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalet eder.

Rüyada tahta mezar taşı gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tahta mezar taşı görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta mezar görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Rüyada mezar tahtasını görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada mezar tahtası görmek merdiven atlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, doğru haber almaya, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yazısız mezar taşı görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada başkasının mezar taşını görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek işlerinin yarıda kalacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments