Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara taş koymak

Rüyada mezara taş koymak

Rüyada mezara taş koymak ibadete ağırlık verileceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada mezara taş koymak gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Rüyada mezara taş koymak yüklü siparişler alacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada taş koymak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kazançlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebine taş koymak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Rüyada taşları üst üste koymak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini mezara koymak güç ve kudret kazanacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalettir.

Rüyada ölmeden mezara koymak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara gül koymak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi mezara koymak her şeyin gönlünce olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments