Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının korktuğunu görmek

Rüyada başkasının korktuğunu görmek

Rüyada başkasının korktuğunu görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının korktuğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kor ateşe basmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işaret eder.

Rüyada fareden korktuğunu görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada korktuğun birini görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, hak yolundan ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada korktuğunu görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalettir.

Rüyada kor olmuş ateş görmek eğlenceli günler yaşayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada korktuğu için ayetel kürsi okumak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin korktuğunu görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkarak kaçmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments