Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkarak kaçmak

Rüyada korkarak kaçmak

Rüyada korkarak kaçmak iş hayatının tamamen bozulacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına yorulur.

Rüyada korkarak kaçmak gördüyseniz:

  • Mucize beklemek yerine mevcut kaynaklarınızla hareket etmelisiniz.

Rüyada birinden korkarak kaçmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada korktuğun birinden kaçmak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada korkarak birilerinden kaçmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına yorulur.

Rüyada korkmadan kaçmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkarak kaçmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, düşman malından yemeye, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, esenlik bulacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Rüyada yılandan korkmadığını görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments