Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor ateşe basmak

Rüyada kor ateşe basmak

Rüyada kor ateşe basmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada kor ateşe basmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kor ateşe basmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada korlu ateş görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kor ateşe su dökmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sobada kor ateş görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, eve kapanacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine yorulur.

Rüyada kor halde ateş görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş ve kor görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, işlerdeki karın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş kor görmek adının fesada karışacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kor ateş tutmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments