Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korktuğunu görmek

Rüyada korktuğunu görmek

Rüyada korktuğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işaret eder.

Rüyada korktuğunu gördüyseniz:

  • Yaşanabilecek bazı gelişmeler veya olaylar bazı konuları daha gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görerek yeni düzenlemeler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada korkarak ağlamak kaderinin yüzüne güleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyden korktuğunu görmek başarılarının ve kazancının artacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada köpekten korktuğunu görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına işarettir.

Rüyada koreli erkek görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada korktuğu görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalettir.

Rüyada yüksekten korktuğunu görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun korktuğunu görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini korkmuş görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments