Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç kesildiğini görmek

Rüyada ağaç kesildiğini görmek

Rüyada ağaç kesildiğini görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada ağaç kesildiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları işlere size yardım edebilecek kadar fazla zaman ayırmaları mümkün olmayabilir.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada çam ağaç kesildiğini görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çam ağacının kesildiğini görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ağaç dallarının kesildiğini görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada ceviz ağacının kesildiğini görmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada çınar ağacının kesildiğini görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavak ağacının kesildiğini görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments