Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın ağzından su içmek

Rüyada yılanın ağzından su içmek

Rüyada yılanın ağzından su içmek günahlarına tövbe edeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, güzelliklere rast gelineceğine yorulur.

Rüyada yılanın ağzından su içmek gördüyseniz:

  • Yeni hedefler belirlemek veya planlar yapmak için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada yılanın ağzından su içmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yılan suyu içmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Rüyada ağri kesici içmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzına yılan girmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına yorulur.

Rüyada yılanın ağzını görmek ondan kazanç elde edeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı ağzından çıkarmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın ağzını bağlamak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yetkili bir göreve atanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments