Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perdenin kesildiğini görmek

Rüyada perdenin kesildiğini görmek

Rüyada perdenin kesildiğini görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çok daha iyi günler göreceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine işarettir.

Rüyada perdenin kesildiğini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada perdenin kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalet eder.

Rüyada perde satın almak iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, prestij sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada tül perde çekmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz perde takmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi perde görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, iyi geçineceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada taşlı perde görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada pencerenin perdesini açmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına delalet eder.

Rüyada mor perde görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments