Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Rüyada saçını kestireceğini görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, çocuk sahibi olunacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet eder.

Rüyada saçını kestirdiği görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sorunların bu sayede aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine saç kestirmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek kişinin rahat nefes alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada saç kestirmiş birini görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments