Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kestirmek istemek

Rüyada saçlarını kestirmek istemek

Rüyada saçlarını kestirmek istemek korkularını yeneceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Rüyada saçını kestirmek istemek rızkın da ömür boyu süreceğine, hayatının karışacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirmeyi istemek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada saç kestirmek istemek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada saç kestirip boyatmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işaret eder.

Rüyada saç kestirirken ağlamak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Rüyada saçının yarısını kestirmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestirmek ve sarıya boyatmak müjdeli haberle geleceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments