Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada birini saçlarını kestirmiş gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada saçını kestirdiği görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, kırılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada küt saç kestirmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, aşama göstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, işlerinde verimin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kestirmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saç kestirmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada birinin saçını kestirmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birine saç kestirmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments