Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını kestiğini görmek

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, gerekirse özür dileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kısa kestiğini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada saçınızı kestirmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye yorulur.

Rüyada bir yakınının saçını kestirdiğini görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, girilen yolda zarar edileceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments