Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek insanların saygısının kazanılacağına, doğru adımlar atacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin yavrusunu yediğini görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, karalar bağlayacağına işarettir.

Rüyada hasta kedi yavrusu görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, o masumların bedduasını alacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kedi yakalamak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu bulmak elinin de bollaşacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada yavru kediyle konuşmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, bütçesinin daralacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments